Contact

Contactformulier

Als u contact met mij wilt opnemen en chatten over het laatste nieuws over cognac en mijn blog voel je vrij om uit te reiken naar mij. Vergeet niet om de pagina Over te bezoeken als je meer wilt weten over mijn achtergrond. De site is niet gesponsord, de blog is vrij van advertenties, en ik ontvang een beetje inkomsten uit affiliate commissies.

Ik ben een wijnexpert, maar maak je geen zorgen. Ik ben geen wijnkenner. Als je de tijd en het verlangen hebt, heb ik ook een passie voor koffie, maar in het algemeen ben ik niet al te kieskeurig met wat ik in mijn kopje stop. Als ik proef, zoek ik iets dat lekker smaakt. Als het niet lekker smaakt, dan ga ik het niet bestellen. Als een merk op mijn radar staat, dan ga ik het proberen. Als ik het niet zeker weet, dan weet ik het niet. Ik heb het geluk gehad om een aantal grote wijnkenners te ontmoeten door de jaren heen, die mij advies hebben gegeven over de wijnen die ze genieten en de merken waarin ze geïnteresseerd zijn. Als je me niet kent, kijk dan eens naar mijn profiel.

U hebt al de vraag "Bevat dit artikel een van de volgende fouten:

"Het bevat een fout, maar ik was in staat om het te repareren!" Dit is geen poging om u ervan te overtuigen dat het artikel juist is. Het is een poging om erop te wijzen dat het verkeerd is en dat het moet worden veranderd. En dat is oké. Wat niet ok is, is echter voor de auteur of iemand anders die die beslissing neemt om inhoud die al is neer te halen of te wijzigen.

Wat gebeurde er: Op vrijdag 23 juni 2016 schreef Nova Veen een blog over de proefnotities van de 24-jarige Cognac 24 jaar, waarin ze beweerde dat het niet alleen het "slechtste van allemaal" van de jaargang van 2012 was (hetzelfde jaar dat het werd uitgebracht), maar dat het nog erger was dan de jaargang van 20

Openingstijden

  • Maandag: 06:30 - 19:30
  • Dinsdag: 09:15 - 19:45
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 06:15 - 16:30
  • Vrijdag: 08:45 - 17:30
  • Zaterdag: 07:15 - 15:45