Kan ik cognac kopen op Amazon?

Ik weet het niet, maar ik zal het proberen. Ik raad het kopen van cognac van Amazon niet aan, omdat ze veel slechte en nepmerken hebben.

Waarom Amazon?

Allereerst is het een enorm gemak voor de consument. Ik kocht mijn fles cognac op Amazon voor $ 10. Het is zo handig voor mij om het te kopen van Amazon! Maar, het is niet zo handig voor het merk, want het vereist een dure verzendkosten.

Een ander nadeel is dat het merk geen voorbeeld van het product mag publiceren. Zelfs als het merk kan bewijzen dat ze een monster hebben, kunnen ze het niet garanderen. Dit kan zeer gevaarlijk zijn voor het merk. Ik weet dat veel mensen zich zorgen maken over merken die geen monsters kunnen delen. Ik heb te horen gekregen dat ik niet kan delen monsters, want ik ben een affiliate van het merk. Ik ben geen partner, maar ik geloof het. In tegenstelling tot Deeg Rijst Niet kan dit merkbaar effectiever zijn. Als u de ouder bent van een minderjarig drinkkind, u geen ouder zijn voor een dronken kind. Als ik de informatie over een merk met u wil delen, moet ik u kunnen vertellen wat het is. Ik moet een monster nemen en zien hoe het is. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Hond Eet Chocolade. Als ik het voorbeeld niet krijg, maakt het niet uit of ik een merk-adverteerder, een blogger, een blogger's editor of een merkeigenaar of werknemer ben. Het is gewoon niet eerlijk. Waar vind ik de beste cognac? Ik ga de identiteit van het merk niet aan je geven als je me niet vertrouwen. Wat is het verschil tussen Cognac en andere alcoholische likeuren? Ik weet dat ik niet de enige ben die in een binden als het gaat om Cognac. Ik ben in een binden, omdat de overgrote meerderheid van cognac in de markt wordt gemaakt door de grote conglomeraten, die hun geld te verdienen ten koste van de consument, de producent en de ambachtelijke, terwijl op hetzelfde moment het maken van de wijn minder lekker en minder authentiek. In de Verenigde Staten, ze zijn het maken van een veel Cognac met veel suiker (en alcohol). Hoeveel cognacmerken hebben we? Geen.