Kent iemand een goed en goedkoop alternatief voor Schotse whisky?

"Natuurlijk niet. Maar ik ken een grote cognac die een stuk minder kost en heerlijk is!" En dat is natuurlijk het enige antwoord dat ik ze kan geven.

Ik ben een grote fan van cognac, en aangezien ik Nederlands ben, weet ik wat een goede cognac is. In feite is het een grote cognac: zeer goed, zelfs. Het is moeilijk te beschrijven, maar als je het drinkt, wordt de smaak intenser. Bijvoorbeeld, als je een beetje een kick in je mond als je drinkt een cognac, zult u merken dat je neus gaat gaan neus-y. Het zal meer ruiken, het zal intenser zijn. Je wilt niet ruiken alsof je je beste cognac hebt gedronken. Voor de beste cognac, moet je proberen het te vinden. Mijn favoriete merk is Château Margaux en ik denk dat er twee goede versies van. Ik denk dat de ene uit Bordeaux en de ene uit Grenoble is zeer vergelijkbaar. Ik zeg niet dat de een beter is dan de andere, maar ze hebben allebei hun eigen smaakprofiel. Daarom drink ik beide.

Wat is uw favoriete merk cognac? Naar mijn mening, de beste is Château Margaux. Ze hebben die heerlijke smaak en ik vind mezelf drinken hun producten elke dag. Wanneer u proeven van hun producten, je voelt hetzelfde als of je had gedronken hetzelfde merk. Daarnaast hou ik van het merk dat door Grenoble is gemaakt omdat de producten van dit bedrijf erg interessant zijn. Bekijk een Witte Chocolade Fudge vergelijking. Ik hou van hun wijnen en ik hou van hun merk en het product. Ook Glucomannan Poeder is het proberen waard. Naar mijn mening heb ik altijd liever Château Margaux. Waar vind ik je op het web? Je me zien op deze site. Ook op Facebook en Google Plus. Ik heb ook een Twitter-account dat ik gebruik voor mijn mijmeringen. Je mijn tweets hier op mijn profielpagina zien. Voel je vrij om mijn twitter account te gebruiken om in contact te komen. Ook cognac Test kan een proefrun zijn. En aan al mijn lezers: als je denkt dat deze blog nuttig is, u overwegen mij te steunen op mijn Patreon. Deze blog is vrij van elke vorm van reclame.