Over Nova van

In 2018 werd ik geïnterviewd door de BBC, waar ik de kans kreeg om het hoofd van een zeer succesvol merk te interviewen, een merk dat ik al enkele jaren bewonder en volg.

Nova en ik hadden het over cognac als nieuw en nieuw ding in Nederland. Ik zei tegen haar dat ik een zeer ervaren fan van cognac en dat ik ben erg benieuwd om te zien hoe cognac zou gaan in de toekomst, zoals het land is onlangs begonnen te diversifiëren in vele gebieden. "Nou, als het gaat, gaat het goed!" riep ze uit. Ik was onder de indruk, maar had wat bedenkingen bij het merk, omdat het nog niet volledig geïntegreerd was in de mainstream Nederlandse scene. Dus besloot ik om wat te lezen over cognac. Ik heb een aantal recente artikelen van Nederlandse tijdschriften en websites bekeken en wat interessant was, was dat mensen zich afvragen of cognac een belangrijk onderdeel van de Nederlandse scene zou worden.

Ik heb veel ervaring, want ik was een regelmatige in deze blog. Ik heb ook ervaring als leraar wijn voor mijn klanten en als wijnexpert, waardoor ik goede informatie over cognac kan bieden tegen een geweldige prijs. Ik heb ook in het bedrijf voor bijna 15 jaar, dus ik ben meer dan gekwalificeerd om te schrijven over cognac. Het is altijd geweldig om te zien hoe mijn kennis en ervaring zich vertaalt naar mijn blog.

Mijn blog is heel veel over de evolutie van cognac uit de zeer vroege dagen van het merk en ook de vroege dagen van de evolutie. Dus ik ben erg opgewonden om te kunnen delen van de verhalen die interessant zijn en de meest interessante informatie die ik heb in mijn blog. Als u wilt lezen over dit verhaal en zien hoe het werkt dan kun je het vinden in mijn blog: Cognac - De vroege jaren - Ik ben een grote fan van deze blog, want ik heb veel geleerd en ik heb in staat geweest om veel te ervaren en het is geweldig om te weten dat mijn ervaringen kunnen helpen andere mensen. Ik wil met jullie delen wat er gebeurd is en wat er gaat komen.

Toen ik deze blog begon in 2011 had ik geen enorme blog gewijd aan deze niche. Ik had slechts een post en ik dacht dat het genoeg was. Sindsdien is mijn blog is gegroeid en ik heb veel berichten hier. Een van hen is een vergelijking tussen Cognac, Cognac de Bourgogne, en cognac uit andere landen. Ik ben in veel verschillende landen geweest en ik zou graag deze vergelijking doen. Hier is mijn doel:

– om de prijs en beschikbaarheid van Cognac de Bourgogne in Europa (EU) en in andere landen van de wereld te achterhalen. – om een vergelijking te maken tussen de verschillende merken en hoe goed ze zich verhouden. De blog bevat de berichten in alfabetische volgorde per stad van herkomst. Deze blog is niet een onderzoekswebsite, maar een vergelijkingswebsite voor de Cognac markt. Hoe ik op het idee kwam

1. Om eerlijk te zijn ik denk dat ik was niet al te verbaasd toen ik zag de prijs van Cognac de Bourgogne wordt verkocht op de markt.

Mijn vader zei altijd dat ik het goed deed. Hij zei het tenslotte altijd: "Nova, als je niet oppast, verpest je het."

Sinds een jaar of zes onderzoek ik. Ik lees boeken, ik las over mensen. Ik heb verschillende methoden geprobeerd. Ik ben er nog mee bezig. Maar ik ben eindelijk doen: Ik ben het starten van een blog over de geschiedenis en de wetenschap achter het Franse merk, die heet "nous de vivre."

Ik ben niet de eerste persoon om te schrijven over dit onderwerp. Er zijn veel blogs die er zijn: Cognac-Test24 heeft zijn eigen blog, maar ik ben de enige die zal schrijven over het onderzoek dat ik en mijn collega's op de Cognac-Test24 hebben gedaan voor vele jaren. En het is mijn droom om het merk weer een wereldwijd merk te laten worden. Ik denk dat het kan.