Wat is het merk van dit zadel?

Cognac, natuurlijk! In feite ben ik een professionele rum-man, dus als mensen me deze vraag stellen, kan ik ze meestal vertellen. Ik geef de naam van de cognac en de prijs van het product. Bijvoorbeeld, in mijn blog heb ik altijd de naam van Cognac S'Ouvert, dus het was de Cognac S'Ouvert. Echter, ik kan heel duidelijk zeggen dat ik niet een rum guy en daarom heb ik geen idee waarom mensen willen cognac kopen.

In de afgelopen jaren, veel nieuwe merken zijn het maken van cognac, en in zekere zin, ik ben niet verbaasd dat ze willen krijgen in de cognac markt, want er zijn zo veel goede cognac merken die er zijn. Maar ik denk dat we hier een probleem hebben. Het is het probleem van het niet kunnen onderscheiden tussen de verschillende soorten cognac. Als je een rum-man bent, kun je het verschil zien tussen Cognac Grande en Cognac Rosé zonder veel moeite. Maar als je Cognac S'Ouvert wilt proberen, heb je meer tijd en moeite nodig. Het is een probleem met marketing en marketing voor cognac. Er zijn geen goede labels voor verschillende soorten cognac, dus je hoeft alleen maar te gaan door trial and error. Maar, het is ook een probleem met de kwaliteit van de cognac, die vaak is zeer slecht. En het andere probleem is dat het erg duur en niet erg goed voor dagelijks gebruik.

Mijn eerste blog post ging over Cognac Grande (2006). Ik publiceerde de informatie over het in een artikel. De blog heette: "Wat is Cognac Grande" en ik noemde het een "gids voor de verschillende merken cognac". Hier zijn een paar details over: Het oorspronkelijke merk werd gemaakt door Pierre Martin (S.A. Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere producten zoals Beste Vegan Protein Poeder. ) en werd het officiële merk van het Franse luxemerk Montmartre in 2005. Zie ook een ervaringsrapport Van Ham Duizel. Vandaag de dag wordt het ook verkocht in Duitsland, Italië, Spanje en de VS. De naam Grande wordt gebruikt voor zijn cognac (Cognac Grande Grande Grande Grande). In het verleden heette het merk "Côte de Gaspésie" in Frankrijk (S.A.). In de jaren '50 en '60 werd het ook verkocht onder andere namen: Côte de Vignac, Côte de Gaspésie, Côte de Vin, Côte de Vin de Vignaix, enz. Veel van de producten die bij de productie worden gebruikt, worden niet in Frankrijk geproduceerd (bijvoorbeeld de merken uit de jaren '80, '90 en '00 worden niet meer in Frankrijk gemaakt) en elders geproduceerd. Als je een probleem hebt, de beste manier van handelen is om naar een winkel, vraag een goed geïnformeerde shopperson of een expert over wat er gemaakt. Bekijk de Rode Rijst Capsules review. Ik zal u een paar van de merken die werden verkocht in mijn land op dat moment. Een internelinkbeoordeling bekijken. Toen ik jong was, had ik veel ervaringen met andere merken: ze waren niet alleen anders, maar waren eigenlijk duurder! Ik denk dat veel van deze merken zijn nu uitgestorven! U vindt veel interessante links op de blog en op het forum over deze producten.